Wandelcoaching is bewegen en coaching in de buitenlucht

Als wandelcoach werk ik volgens de effectieve Mindful Run methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werk ik met jou aan jouw fysiek, mentaal en emotioneel herstel en daarna bouw je jouw eigen kracht op. Kortom we wandelen en praten niet alleen maar doen veel oefeningen waar je ook tussen de sessies door mee aan de slag kunt. De oefeningen bestaan uit een combinatie van mindfulness, ademhalingstechniek en NLP. Een super mooie, krachtige en effectieve combinatie.

 

Voorafgaand aan het coachingstraject vindt altijd eerst een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek plaats. Mochten we er samen voor kiezen om aan de slag te gaan, dan bepalen we eerst een concreet doel. Met dat doel gaan we aan de slag. Het traject wordt helemaal op maat gemaakt en aangepast aan het doel dat we hebben gesteld.

 

Een individueel coachingstraject is een aanrader voor iedereen die stress, onrust, angst of onzekerheid niet zijn leven wil laten bepalen en weer lekker in zijn vel wil komen te zitten.

 

Ben jij toe aan een volgende stap? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek (Alle plekken zijn momenteel bezet, vraag informatie op over de eerste mogelijkheden)


Resultaten van een wandelcoach traject

 

✔ Positiever zelfbeeld en een verbeterde lichamelijke conditie

✔ Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans

✔ Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding

✔ De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken

 


Wat zit er in het traject?

 

  • 3 maanden intensief aan de slag met individuele begeleiding. De begeleiding die ik bied is 100% persoonlijk, alle aandacht is voor jou. De begeleiding is zeer intensief en daardoor ook doeltreffend! Thuis pas je, in je dagelijks leven, gemakkelijk toe wat je geleerd hebt.

 

  • 6 individuele coaching sessies in de buitenlucht. Iedere sessie duurt 1 à 1,5 uur. Genoeg tijd dus om te ontspannen, te praten en los te laten. Even uit het ‘moeten’, uit de dagelijkse sleur. Letterlijk jezelf de ruimte geven. En vervolgens doorpakken op datgene waar jij mee zit.

 

  • Praktische oefeningen voor thuis die je tussen de coaching sessies door uitvoert. Geloof me, hier ga je zo veel profijt van hebben.

 

  • Verslag per mail van iedere sessie  waarin je de theorie, opdrachten en natuurlijk jouw progressie over het gehele traject kunt inzien en nalezen. Zo kun je altijd terugkijken naar wat we in de sessies gedaan hebben zodat het resultaat wat je behaalt blijvend is, ook nadat de coaching is afgelopen.

 


Tarieven

 

  • Het kennismakingsgesprek is altijd gratis.
  • Voor particulieren zijn de kosten €650,- per traject (betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk)
  • Voor bedrijven zijn de kosten €850,- (btw vrij) per traject 

  • Liever losse sessies ipv het hele traject? Dat kan tegen een uurtarief van €79,- voor particulieren en €99,- (btw vrij) voor bedrijven. In overleg bepalen we de duur van de sessie.

 

Wist je dat veel werkgevers een coachingstraject vergoeden omdat zij er, net als jij, baat bij hebben dat (langdurige) uitval wordt voorkomen? Vraag er eens naar bij jouw werkgever.

 

Wordt Mindful Run wandelcoaching vergoed?

Hier vind je meer informatie betreffende eventuele vergoeding van coachingskosten.