Wandelcoaching is bewegen en coaching in de buitenlucht

 

Als wandelcoach werk ik volgens de effectieve Mindful Run methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de natuur. Stap voor stap werk ik met jou aan jouw fysiek, mentaal en emotioneel herstel. Kortom we wandelen en praten niet alleen maar doen veel oefeningen waar je ook tussen de sessies door mee aan de slag kunt. De oefeningen bestaan uit een combinatie van mindfulness, ademhalingstechniek en NLP. Een super mooie, krachtige en effectieve combinatie.

 

Voorafgaand aan het coachingstraject vindt altijd eerst een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek plaats. Mochten we er samen voor kiezen om aan de slag te gaan, dan bepalen we eerst een concreet doel. Met dat doel gaan we aan de slag. Het traject wordt helemaal op maat gemaakt en aangepast aan het doel dat we hebben gesteld.

 

Een individueel coachingstraject is een aanrader voor iedereen die stress, onrust, angst of onzekerheid niet zijn leven wil laten bepalen en weer lekker in zijn vel wil komen te zitten.

 

Een individueel wandelcoach traject bestaat uit 5 sessies van wekelijks 2 uur plus één terugkom sessie na 2 maanden (6 sessies in totaal).

 

Tarieven:

€900,- per traject excl. btw (particulieren).
€1250,- per traject excl. btw (bedrijven).

 

Wist je dat veel werkgevers een coachingstraject vergoeden omdat zij er, net als jij, baat bij hebben dat (langdurige) uitval wordt voorkomen? Vraag er eens naar bij jouw werkgever.