FULL MOON MINDFUL WALK 

 

DECEMBER 2021-BOOMMAAN

Om van de volle maan van december te genieten maken we op zaterdag 18 december een wandeling bij het Abtswoudse bos (Delft). We beginnen en eindigen de Full Moon wandeling met een Mindful oefening en drinken onderweg een kop thee met iets lekkers erbij.

 

Wist je dat... de volle maan van december ook wel Boommaan genoemd wordt? Eens in de drie jaar is er de Volle Boommaan, dit is de laatste maan van de cyclus; de dertiende maan, die alleen wordt ingevoegd als er een volle maan valt tussen 10 en 20 december. Deze maan staat voor loslaten, waarbij elke vrucht die nu de grond raakt het hoogstwaarschijnlijk niet zal overleven. Het is de afstervende natuur die losgelaten mag worden, maar wel met het vertrouwen dat dit in de lente vanzelf weer aan zal trekken. Voor elke donkere dag zal er een zonnige dag tegenover staan.

 

De wandeling duurt van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur en gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

€ 15 per persoon

 

JANUARI 2022 - KOUDE MAAN

Om van de volle maan van januari te genieten maken we op dinsdag 18 januari 2022 een wandeling bij het Abtswoudse bos (Delft). We beginnen en eindigen de Full Moon wandeling met een Mindful oefening en drinken onderweg een kop thee met iets lekkers erbij.

 

Wist je dat...de volle maan van januari ook wel de Maan van de Langste Nacht genoemd wordt? Andere namen zijn Oude Maan of Maan na midwinter, Maan voor Yule en Koude Maan.

 

De wandeling duurt van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur en gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

€ 15 per persoon