Hier vind je de reacties van eerdere deelnemers aan een evenement of cursus bij Mindful Beweegt.  

 

NB. Alvast super bedankt als je jouw reactie wilt achterlaten. Goed om te weten: je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda
24 dagen geleden

De afgelopen 5 weken heb ik de Mindful run/walk cursus gevolgd bij Marjet. De cursus is zeer afwisselend en Marjet is een vriendelijke en enthousiaste coach. De groep is klein (max 8 deelnemers) wat ik zelf als zeer prettig heb ervaren. Al na een paar keer oefenen, lukt het mij nu om met hardlopen de neusademhaling toe te passen, daar ben ik heel blij mee!

Nathalie
een maand geleden

Ondertussen al heel wat maandagavonden bij marjet getraind. Elke week anders, maar altijd hetzelfde resultaat: voldaan, rustgevend, geeft energie en plezier gehad! Ik kijk uit naar de volgende maandag!

Maaike 🍀
5 maanden geleden

Een hele fijne 5 daagde cursus, Marjet heeft veel kennis en ervaring, maar ze dringt niks op , het is aan jezelf. De ademhaling via de neus vind ik een uitkomst, zo kun je niet ongemerkt boven je krachten gaan lopen. De aanvullende informatie via haar mails zijn waardevol.
Dit was een cadeau voor mijzelf en smaakt naar meer, ik ga verder met een vervolg cursus 🙋‍♀️

Simoon
6 maanden geleden

Heerlijke trainingen gehad met bewustmakende oefeningen over o.a. houding, ademhaling en dat allemaal op ydillische plekjes in het Delftse Hout. Marjet is een geboren trainer!

Karen
6 maanden geleden

5 zaterdagen keer op keer een feestje! En als beloning een fit gevoel in m’n lijf en hoofd!
Op naar de vervolgcursus!

Loes
6 maanden geleden

Hele fijne en gezellige mindfull run cursus gevolgd. Goede tips over houding en ademhaling en daarnaast mindfull oefeningen voor de ontspanning. Leuke combinatie en Marjet is ook een fijne trainer.

Clema
7 maanden geleden

Heerlijk 5 ochtenden mindfull gewandeld. Ben op plekjes gekomen waar ik nog nooit geweest was. In combinatie met mindfull oefeningen, helemaal top. Marjet bedankt, je doet het super!

Maria
8 maanden geleden

Een heerlijke 5 ochtenden gehad, flexibel op het moment inspelend en een groot inzicht in mezelf verkregen. Een echte aanrader

Marieke
8 maanden geleden

Ik heb bij Marjet de wandelcoaching gevolgd. De combinatie van beweging, oefeningen en coaching was heel waardevol. Het heeft mij nieuwe tools, handvatten en inzichten gegeven om verder toe te passen en mee aan de slag gegaan. Haar rust, inlevingsvermogen, ervaring en betrokkenheid zijn heel fijn en prettig en zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Ze geeft de ruimte en past de sessies aan naar jouw behoefte en uitdagingen. Het was voor mij een erg waardevol traject.

Marloes
9 maanden geleden

De 5-weekse mindful run heeft me nieuwe ervaringen gebracht (neusademhaling!), was ontspannen, met mooie gesprekken en aandacht voor onze omgeving.

Pien
11 maanden geleden

Ik heb bij Marjet de 5-weekse cursus mindful walk gevolgd.
Tijdens de cursus liet Marjet ons afwisselende oefeningen doen en leerden we te focussen op onze ademhaling om tot rust te komen.
De wandelingen met Marjet waren ontspannen en gezellig en gaven een positieve energie.

Nelie van Oosterom
een jaar geleden

Heerlijk gewandeld en leuke oefeningen (5 weken mindfull walking). Na de wandeling weer veel energie en een leeg ontspannen hoofd

Marja
een jaar geleden

Ook ik heb een 5 weekse mindful run gevolgd. Waarbij elke week een onderdeel van het mindfulness werd toegelicht, met daarbij afwisselende opdrachten. 5 leuke ontspannende avonden gehad.

Cora
een jaar geleden

Wat was het een bijzondere full moon walk op 31 oktober! De tweede volle maan in één maand en dan een mooie wandeling maken door het weidelandschap van Midden Delfland onder leiding van Marjet. Tijdens de maangroet, kwam de maan tussen de wolken door en groette ons terug. Heerlijk doorgestapt met elkaar en na afloop afsluiten met een kopje thee. Bedankt voor deze mooie avond, Marjet!

Tessa
een jaar geleden

Ik heb de 5-weekse cursus mindful run/walk gevolgd. Ik wist eerst niet wat ik kon verwachten, maar heb genoten van de cursus. Marjet is een fijne, positieve cursusleidster en iedere week was weer anders met verschillende soorten oefeningen.

Iris
een jaar geleden

De 5-weekse cursus was heel erg fijn. Veel afwisselende oefeningen voor ieder niveau toegankelijk. Alles was altijd goed voorbereid. Ik heb Marjet ervaren als een prettige cursusleider die oog heeft voor de deelnemers tijdens haar trainingen.
Een aanrader voor zowel de beginnende als de ervaren (hard) loper.

Nelie van Oosterom,
2 jaar geleden

Het was een heerlijke wandeling op zondag 1 maart, ik heb ervan genoten, ook van de oefeningen; Hierna had ik veel energie gekregen

Joke Weerdenburg
2 jaar geleden

Zondag 1 maart meegedaan aan Mindful Walk. Een mooie ervaring. De wandeling en de oefeningen met elkaar geven positieve energie. De rest van de zondag de energie goed kunnen vast houden.

Femke van Voorthuizen
2 jaar geleden

Ben nu 2 keer mindful met Marjet op pad gegaan. 1 keer tijdens een mindful walk en gisteren tijdens een mindful run. Beide keren genoot ik van de beweging en de leuke oefeningen. Marjet legt het heel goed uit en zorgt voor een fijne afwisseling. Door de diverse mindful oefeningen keer je even terug bij jezelf en kom je in verbinding met anderen en de natuur. Een echte aanrader voor iedereen die zichzelf een cadeautje gunt.

PS: heb geslapen als een roos :)