Reacties van deelnemers

Hier vind je de reacties van eerdere deelnemers aan een activiteit bij Mindful Beweegt.  

 

NB. Alvast super bedankt als je jouw reactie wilt achterlaten. Goed om te weten: je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Reactie plaatsen

Reacties

Wendy Tijssen
een jaar geleden

De trainingen met Marjet zijn altijd gezellig en speels. We doen van alles, bijvoorbeeld touwtjespringen, schommelen, op de glijbaan, circuitjes, wandelen (of hardlopen als je wilt) en mindfulness. We doen ook wedstrijdjes waarbij ik regelmatig de slappe lach krijg. Ook het buiten zijn samen is fijn. Zelfs als het regent hebben we lol. De trainingen zijn laagdrempelig. Ieder doet de oefeningen op zijn of haar eigen niveau. Ik kom heel graag van de bank af om met Marjet te trainen. Ik kan de trainingen zeker aanraden!

Caren
een jaar geleden

Op maandagavond ga ik altijd graag naar de lessen mindful beweegt! Het is een fijne, gezellige training. De lessen zijn afwisselend. Intensieve en ontspannende activiteiten worden afgewisseld. Heerlijk om na een dag werken te bewegen met elkaar in de buitenlucht.

Flavia
een jaar geleden

Mijn eerste kennismaking met Mindful Beweegt was de 6 weekse voorjaarsspecial Loopgevoel. Ik ben zelf een actief persoon die vaak over haar grenzen gaat en zocht iets waarbij ik meer leerde luisteren naar wat mijn natuurlijke begrenzer aangaf. En dat heb ik gevonden bij Mindful Beweegt! De cursus smaakte naar meer en ik ben tijdens deze cursus ook aangesloten bij Mindful Actief op de dinsdagavond en nog steeds van de partij. Marjet is een fijne toegankelijke coach waarbij iedereen kan trainen op zijn/haar niveau. Wil je wandelen of hardlopen? Alles is prima, zolang jij je grenzen maar bewaakt en luistert naar wat jouw lichaam je vertelt. Dus ik zou zeggen ... Join the club! Naast het wandelen/hardlopen en het doen van verschillende oefeningen, wordt er ook veel gelachen en dat maakt het ook nog eens gezellig om met elkaar aan je mind en aan je conditie en spierkracht te werken!

Marja Dijksman
2 jaar geleden

Ik heb deelgenomen aan de mindfullness wandeling 6 weekse cursus. Het zijn fijne oefeningen en makkelijk .Marjet legt het goed uit ze maakt altijd een praatje en houdt je goed in de gaten . Wat ik vooral geleerd hebt is mijn grenzen goed aan te geven en te ademen door mijn neus.( ik had mezelf nl aangeleerd te ademen door mijn mond)
Mijn conditie is verbetert en ook mijn spierkracht. En door de ontspannings oefeningen aan het einde van de lessen, gebruik ik deze ook in mijn dagelijkse werk dat helpt mij enorm zodat ik mijn energie beter kan doseren en meer energie over hebt gedurende de dag. De volgende 8 daagse cursus begint weer in augustus/ september en Ik trappel nu al om daar weer meer van Marjet te leren.

Sandra
2 jaar geleden

Ik heb de afgelopen periode deelgenomen aan de 6 weekse cursus loopgevoel. Het is fijn om op een ander manier en ieder in zijn eigen tempo buiten te (hard)lopen. Je krijgt veel handige tips waar je zelf mee aan de slag kan.

Irene van der Veer
2 jaar geleden

Fijne lessen, afwisselend, eigen tempo. Hardlopen, oefeningen, rustmomenten en genieten van de natuur!! 👌. Ik ga gewoon nóg een cursus doen!!!

Trea
2 jaar geleden

De afgelopen weken deelgenomen aan cursus Loopgevoel. Het zijn gezellige, leuke en afwisselende trainingen. Ieder op zijn eigen niveau. Marjet is een fijne trainer.
Op naar de volgende cursus.

Djamilla
2 jaar geleden

Het mindful wandelen is zo fijn. Marjet heeft fijne oefeningen en geeft goede uitleg. Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. En dat het een kleine groep is was ook fijn. De 10 weken zijn voorbij gevlogen. Heel lekker om zo op vrijdagochtend in de mooie natuur het weekend te starten.

Miranda
2 jaar geleden

Marjet is een goede begeleider met verstand van zaken. Ze biedt een palet aan mogelijkheden die ook in het dagelijks leven te integreren zijn. Top.

Annemarie
2 jaar geleden

Ik train op maandagavond bij Marjet, een combinatie training van inspanning en ontspanning. Ieder op zijn eigen niveau trainen en kan kiezen tussen wandelen of hardlopen tussendoor. Hoewel ik normaal alleen van de inspanning ben in eerdere sporten, is de ontspanning heel fijn voor de drukte van mijn baan. Marjet is een fijn persoon, zorgt voor rust en creatieve oefeningen. Het is een hele fijne sociale groep, waar ieder zich zelf kan zijn. Aanrader als trainer en training!

Jolanda
3 jaar geleden

De afgelopen 5 weken heb ik de Mindful run/walk cursus gevolgd bij Marjet. De cursus is zeer afwisselend en Marjet is een vriendelijke en enthousiaste coach. De groep is klein (max 8 deelnemers) wat ik zelf als zeer prettig heb ervaren. Al na een paar keer oefenen, lukt het mij nu om met hardlopen de neusademhaling toe te passen, daar ben ik heel blij mee!

Nathalie
3 jaar geleden

Ondertussen al heel wat maandagavonden bij marjet getraind. Elke week anders, maar altijd hetzelfde resultaat: voldaan, rustgevend, geeft energie en plezier gehad! Ik kijk uit naar de volgende maandag!

Maaike 🍀
3 jaar geleden

Een hele fijne 5 daagde cursus, Marjet heeft veel kennis en ervaring, maar ze dringt niks op , het is aan jezelf. De ademhaling via de neus vind ik een uitkomst, zo kun je niet ongemerkt boven je krachten gaan lopen. De aanvullende informatie via haar mails zijn waardevol.
Dit was een cadeau voor mijzelf en smaakt naar meer, ik ga verder met een vervolg cursus 🙋‍♀️

Simoon
3 jaar geleden

Heerlijke trainingen gehad met bewustmakende oefeningen over o.a. houding, ademhaling en dat allemaal op ydillische plekjes in het Delftse Hout. Marjet is een geboren trainer!

Karen
3 jaar geleden

5 zaterdagen keer op keer een feestje! En als beloning een fit gevoel in m’n lijf en hoofd!
Op naar de vervolgcursus!

Loes
3 jaar geleden

Hele fijne en gezellige mindfull run cursus gevolgd. Goede tips over houding en ademhaling en daarnaast mindfull oefeningen voor de ontspanning. Leuke combinatie en Marjet is ook een fijne trainer.

Clema
3 jaar geleden

Heerlijk 5 ochtenden mindfull gewandeld. Ben op plekjes gekomen waar ik nog nooit geweest was. In combinatie met mindfull oefeningen, helemaal top. Marjet bedankt, je doet het super!

Maria
3 jaar geleden

Een heerlijke 5 ochtenden gehad, flexibel op het moment inspelend en een groot inzicht in mezelf verkregen. Een echte aanrader

Marieke
3 jaar geleden

Ik heb bij Marjet de wandelcoaching gevolgd. De combinatie van beweging, oefeningen en coaching was heel waardevol. Het heeft mij nieuwe tools, handvatten en inzichten gegeven om verder toe te passen en mee aan de slag gegaan. Haar rust, inlevingsvermogen, ervaring en betrokkenheid zijn heel fijn en prettig en zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Ze geeft de ruimte en past de sessies aan naar jouw behoefte en uitdagingen. Het was voor mij een erg waardevol traject.

Marloes
3 jaar geleden

De 5-weekse mindful run heeft me nieuwe ervaringen gebracht (neusademhaling!), was ontspannen, met mooie gesprekken en aandacht voor onze omgeving.

Pien
3 jaar geleden

Ik heb bij Marjet de 5-weekse cursus mindful walk gevolgd.
Tijdens de cursus liet Marjet ons afwisselende oefeningen doen en leerden we te focussen op onze ademhaling om tot rust te komen.
De wandelingen met Marjet waren ontspannen en gezellig en gaven een positieve energie.

Nelie van Oosterom
4 jaar geleden

Heerlijk gewandeld en leuke oefeningen (5 weken mindfull walking). Na de wandeling weer veel energie en een leeg ontspannen hoofd

Marja
4 jaar geleden

Ook ik heb een 5 weekse mindful run gevolgd. Waarbij elke week een onderdeel van het mindfulness werd toegelicht, met daarbij afwisselende opdrachten. 5 leuke ontspannende avonden gehad.

Cora
4 jaar geleden

Wat was het een bijzondere full moon walk op 31 oktober! De tweede volle maan in één maand en dan een mooie wandeling maken door het weidelandschap van Midden Delfland onder leiding van Marjet. Tijdens de maangroet, kwam de maan tussen de wolken door en groette ons terug. Heerlijk doorgestapt met elkaar en na afloop afsluiten met een kopje thee. Bedankt voor deze mooie avond, Marjet!

Tessa
4 jaar geleden

Ik heb de 5-weekse cursus mindful run/walk gevolgd. Ik wist eerst niet wat ik kon verwachten, maar heb genoten van de cursus. Marjet is een fijne, positieve cursusleidster en iedere week was weer anders met verschillende soorten oefeningen.

Iris
4 jaar geleden

De 5-weekse cursus was heel erg fijn. Veel afwisselende oefeningen voor ieder niveau toegankelijk. Alles was altijd goed voorbereid. Ik heb Marjet ervaren als een prettige cursusleider die oog heeft voor de deelnemers tijdens haar trainingen.
Een aanrader voor zowel de beginnende als de ervaren (hard) loper.

Nelie van Oosterom,
4 jaar geleden

Het was een heerlijke wandeling op zondag 1 maart, ik heb ervan genoten, ook van de oefeningen; Hierna had ik veel energie gekregen

Joke Weerdenburg
4 jaar geleden

Zondag 1 maart meegedaan aan Mindful Walk. Een mooie ervaring. De wandeling en de oefeningen met elkaar geven positieve energie. De rest van de zondag de energie goed kunnen vast houden.

Femke van Voorthuizen
4 jaar geleden

Ben nu 2 keer mindful met Marjet op pad gegaan. 1 keer tijdens een mindful walk en gisteren tijdens een mindful run. Beide keren genoot ik van de beweging en de leuke oefeningen. Marjet legt het heel goed uit en zorgt voor een fijne afwisseling. Door de diverse mindful oefeningen keer je even terug bij jezelf en kom je in verbinding met anderen en de natuur. Een echte aanrader voor iedereen die zichzelf een cadeautje gunt.

PS: heb geslapen als een roos :)