Leuk als je hier een reactie achterlaat wanneer je deelgenomen hebt aan een clinic of cursus bij Mindful Beweegt. Alvast bedankt!

 

Goed om te weten: je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reactie plaatsen

Reacties

Tessa
3 dagen geleden

Ik heb de 5-weekse cursus mindful run/walk gevolgd. Ik wist eerst niet wat ik kon verwachten, maar heb genoten van de cursus. Marjet is een fijne, positieve cursusleidster en iedere week was weer anders met verschillende soorten oefeningen.

Iris
8 dagen geleden

De 5-weekse cursus was heel erg fijn. Veel afwisselende oefeningen voor ieder niveau toegankelijk. Alles was altijd goed voorbereid. Ik heb Marjet ervaren als een prettige cursusleider die oog heeft voor de deelnemers tijdens haar trainingen.
Een aanrader voor zowel de beginnende als de ervaren (hard) loper.

Nelie van Oosterom,
8 maanden geleden

Het was een heerlijke wandeling op zondag 1 maart, ik heb ervan genoten, ook van de oefeningen; Hierna had ik veel energie gekregen

Joke Weerdenburg
8 maanden geleden

Zondag 1 maart meegedaan aan Mindful Walk. Een mooie ervaring. De wandeling en de oefeningen met elkaar geven positieve energie. De rest van de zondag de energie goed kunnen vast houden.

Femke van Voorthuizen
8 maanden geleden

Ben nu 2 keer mindful met Marjet op pad gegaan. 1 keer tijdens een mindful walk en gisteren tijdens een mindful run. Beide keren genoot ik van de beweging en de leuke oefeningen. Marjet legt het heel goed uit en zorgt voor een fijne afwisseling. Door de diverse mindful oefeningen keer je even terug bij jezelf en kom je in verbinding met anderen en de natuur. Een echte aanrader voor iedereen die zichzelf een cadeautje gunt.

PS: heb geslapen als een roos :)