Leuk als je hier een reactie achterlaat wanneer je deelgenomen hebt aan een clinic of cursus bij Mindful Beweegt. Alvast bedankt!

 

Goed om te weten: je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reactie plaatsen

Reacties

Pien
een maand geleden

Ik heb bij Marjet de 5-weekse cursus mindful walk gevolgd.
Tijdens de cursus liet Marjet ons afwisselende oefeningen doen en leerden we te focussen op onze ademhaling om tot rust te komen.
De wandelingen met Marjet waren ontspannen en gezellig en gaven een positieve energie.

Nelie van Oosterom
2 maanden geleden

Heerlijk gewandeld en leuke oefeningen (5 weken mindfull walking). Na de wandeling weer veel energie en een leeg ontspannen hoofd

Marja
2 maanden geleden

Ook ik heb een 5 weekse mindful run gevolgd. Waarbij elke week een onderdeel van het mindfulness werd toegelicht, met daarbij afwisselende opdrachten. 5 leuke ontspannende avonden gehad.

Cora
2 maanden geleden

Wat was het een bijzondere full moon walk op 31 oktober! De tweede volle maan in één maand en dan een mooie wandeling maken door het weidelandschap van Midden Delfland onder leiding van Marjet. Tijdens de maangroet, kwam de maan tussen de wolken door en groette ons terug. Heerlijk doorgestapt met elkaar en na afloop afsluiten met een kopje thee. Bedankt voor deze mooie avond, Marjet!

Tessa
3 maanden geleden

Ik heb de 5-weekse cursus mindful run/walk gevolgd. Ik wist eerst niet wat ik kon verwachten, maar heb genoten van de cursus. Marjet is een fijne, positieve cursusleidster en iedere week was weer anders met verschillende soorten oefeningen.

Iris
3 maanden geleden

De 5-weekse cursus was heel erg fijn. Veel afwisselende oefeningen voor ieder niveau toegankelijk. Alles was altijd goed voorbereid. Ik heb Marjet ervaren als een prettige cursusleider die oog heeft voor de deelnemers tijdens haar trainingen.
Een aanrader voor zowel de beginnende als de ervaren (hard) loper.

Nelie van Oosterom,
een jaar geleden

Het was een heerlijke wandeling op zondag 1 maart, ik heb ervan genoten, ook van de oefeningen; Hierna had ik veel energie gekregen

Joke Weerdenburg
een jaar geleden

Zondag 1 maart meegedaan aan Mindful Walk. Een mooie ervaring. De wandeling en de oefeningen met elkaar geven positieve energie. De rest van de zondag de energie goed kunnen vast houden.

Femke van Voorthuizen
een jaar geleden

Ben nu 2 keer mindful met Marjet op pad gegaan. 1 keer tijdens een mindful walk en gisteren tijdens een mindful run. Beide keren genoot ik van de beweging en de leuke oefeningen. Marjet legt het heel goed uit en zorgt voor een fijne afwisseling. Door de diverse mindful oefeningen keer je even terug bij jezelf en kom je in verbinding met anderen en de natuur. Een echte aanrader voor iedereen die zichzelf een cadeautje gunt.

PS: heb geslapen als een roos :)