Marjet Loning Mindful Run en Mindful Walk instructeur MindfulBeweegt Midden Delfland Delft Midden-Delfland

Wie ben ik?

 

Ik ben Marjet Loning, wandelcoach, Mindful Run & Mindful Walk instructeur en Mindful Run® Nederland gecertificeerd.

 

Opgegroeid op Texel en momenteel met man en 3 kinderen woonachtig in Den Hoorn (Midden Delfland). 

 

In 2019 ben ik gestopt met mijn toenmalige baan om vanuit stilstand te onderzoeken hoe ik mijn loopbaan wil vervolgen en om meer tijd te hebben voor mijn kinderen. In deze periode heb ik (onder andere) de opleiding tot Mindful Run instructeur gevolgd wat voor mij in het verlengde ligt van mijn ervaring tijdens trailruns. Ik ervaar het als een dieper niveau van ontspanning die focus geeft. De combinatie van beweging en mindfulness is heel effectief. Eén stap terug doen om er twee vooruit te kunnen maken. Niet alleen vanuit het hoofd handelen, maar ook vanuit het hart.

 

Ik wil je graag laten delen in mijn ervaring met Mindful Run. Loop je met me mee? Ik kijk er naar uit!

 

Waarom ik trailruns ben gaan lopen?

In 2016 heb ik mijn eerste marathon, in New York, gelopen. Dat was een fantastische ervaring, vooral door alle enthousiaste aanmoediging onderweg waaronder die van een vriendin en een collega. Dat smaakte naar meer, maar dan wel weer op een bijzondere plek. Het werd de Jungfrau marathon. Ik bleef mijn beperkte trainingsschema (2 à 3 keer per week max 14 km) aanhouden maar schreef mij ook in voor een trailrun in Valkenburg, bij Nijmegen en in Neustift im Stubaital. Dat was een hele nieuwe ervaring voor mij als weg-loper. Waar op de weg mijn focus altijd op de finish lag, lag de focus tijdens de trails veel meer in het hier en nu met boomwortels op het pad, drassige weilanden, steile hellingen, een hert op je pad of een paar koeien en prachtige natuur. Vooral na de trail in Neustift im Stubaital was mijn liefde voor trailrunnen echt aangewakkerd. De Jungfrau marathon die de aanleiding was viel daardoor (en door de dichte mist) eigenlijk een beetje tegen...meer dan een halve marathon over asfalt die "even" door gebikkeld moest worden. 

 

Sindsdien diverse (ultra)trails gelopen. Iedere keer is het voor mij weer een mooie reis. Een reis waarbij ik kennis maak met anderen, geniet, afzie, maar vooral nog meer geniet en mijzelf beter leer kennen.

 

Hoe ziet mijn loopbaan eruit?

Naast wandelcoach en instructeur Mindful Run & Walk ben ik MfN-register mediator bij Mediation Beweegt en vrijwillig bemiddelaar bij Bemiddeling en Mediation Heb je interesse in mijn professionele achtergrond, zie LinkedIn

 

Ik in het Nieuws 

Leuk artikel in het AD van 24 juni 2021