Ultratrail trailplezier

Vorig jaar mijn eerste vier ultratrails gelopen. Ik kijk er met veel plezier op terug. Wat een reis was het iedere keer. #nagenieten 

Innsbruck Alpine Panorama Ultratrail 65 km 2100 hm
Stubai Ultratrail 65,6 km 6027 hm
Swiss Alpine Irontrail 87 km 4030 hm
North Coast Ultratrail 110 km 3410 hm


Maandag 21 september 2020

Dag 3 Mindful (evening) Run/Walk 20.00 uur

Mooi om te horen hoe deze dames de neusademhaling steeds meer in het dagelijks leven toepassen en de positieve effecten ervan merken!

En juist het in het donker lopen aan het einde van de dag wordt als heel ontspannen ervaren.

Het was gisteren weer een hele fijne avond die in het teken stond van focus, concentratie en de aandacht naar het 'hier en nu' brengen. Erg van genoten! Ik kijk al uit naar volgende week, dan mag ik weer!


Maandag 14 september 2020

Dag 2 Mindful (evening) Run/Walk 20.00 uur

Heerlijke nazomer avond met een hele fijne Mindful Run cursusdag die in het teken stond van de (neus)ademhaling! Zin in volgende week!


Maandag 7 september 2020

Dag 1 Mindful (evening) Run/Walk 20.00 uur

Genoten van de 1e cursusdag Mindful Run/Walk die in het teken stond van looptechniek, voelen en een eerste kennismaking met neusademhaling! Met daglicht gestart en met hoofdlamp geëindigd. Zo fijn om met voldoende zicht ontspannen te kunnen blijven lopen na zonsondergang. Op naar de volgende 4 cursusdagen!


Mindful Beweegt cursusdag 5

Woensdag 11 maart 2020

Dag 5 Mindful (evening) Run 20.00 uur

Met een diversiteit aan opdrachten die de deelnemers zelf konden dobbelen hebben we gisteren de 5-weekse cursus ontspannen en met veel plezier afgerond. Jammer dat het erop zit. Ik heb ervan genoten!

Mindful Beweegt dobbelsteen

Zondag 1 maart 2020

Mindful Walk clinic Abtswoudsebos 10.00 uur

Vanmorgen lekker uitgewaaid tijdens de Mindful Walk clinic in het mooie Abtswoudsebos! Fris in de wind en heerlijk aangenaam met de zon op je rug! Een mooie groep mensen kennis laten maken met Mindful Walk. Ik heb ervan genoten!


Woensdag 19 februari 2020

Dag 4 Mindful (evening) Run 20.00 uur

Eerste keer regen tijdens de cursus...was geen enkel probleem!๐Ÿ˜€ Heerlijke avond gehad waarbij loslaten en de neusademhaling centraal stonden. Vol vertrouwen blind gelopen en wat een toppers met op gevoel lopen...van alle 5 rondjes slechts eenmaal afgeweken van de 10 sec die ze sneller moesten lopen. En dat zonder horloge of andere hulpmiddelen...puur op gevoel๐Ÿ˜€! Over een paar weken gaan we verder. We gaan er een mooie cursusafsluiting van maken!


Dinsdag 18 februari 2020

Mindful Run clinic 17.15 uur

Gisteren een heerlijke "meteen-uit-het-werk" Mindful Run clinic gegeven aan deze dames! Mooie manier om de werkdag achter je te laten en fris en ontspannen de avond in te gaan! Ik wil vaker! ๐Ÿ˜€


Gratis e-book Mindful Run

Wil je meer weten over Mindful Run?

DOWNLOAD dan het gratis e-book gemaakt door oprichter en founder Martijn Mensink.

 

 

 


Zaterdag 15 februari 2020

Dag 5 Mindful Run 8.15 uur

Alweer de laatste cursusdag. Het was heerlijk om 5 weken lang ´s ochtends om 8.15 uur het weekend te beginnen met deze leuke mensen! In de eerste weken liep ik in het donker naar ons beginpunt, vanmorgen zonder lichtje op pad. Mij verwonderd over hoe (de gebruikelijk zo onbewogen) reigers nu druk in de weer waren om hun nesten te bouwen. En waar in de eerste week alleen gras leek te groeien staan nu de narcissen te bloeien. Ik heb genoten!


Woensdag 12 februari 2020

Dag 3 Mindful (evening) Run 20.00 uur

Genoten van de mooie sterrenhemel tijdens de Mindful evening Run met focus, aandacht en concentratie. Iedereen ging gedurende de avond steeds meer horen en zien en lekker ontspannen naar huis na de bodyscan. Al veel zin in volgende week!


Doe eens een Mindful Run of Walk cadeau!

Mindful Run of Walk is een cadeau vol mindfulness, beweging, ademhalingsoefeningen en plezier in de buitenlucht.

Voor jezelf of voor een ander! โค๏ธ

 

Hoe werkt het?

  • Is het een cadeau aan jezelf? Dan kun je je aanmelden
  • Wil je samen een clinic of cursus volgen? Gezellig! Meld je aan en vermeld in het berichtveld dat je iemand meeneemt.
  • Is het een cadeau voor een ander? Meld dan in het berichtveld op de aanmeldpagina voor wie het cadeau is. Bijv. "ik doe een clinic cadeau aan Pietje Puk". Ik stuur je dan een cadeaubon zodat je iets leuks hebt om te geven (en de factuur). De gelukkige ontvanger van jouw cadeau kan zich later inschrijven voor een cursus/clinic bij Mindful Beweegt/Mindful Run Midden Delfland op een moment dat hem/haar goed uitkomt.
  •  Een clinic kost €15 en een 5-weekse cursus €95.
  •  De cadeaubon is na aankoop 1 jaar geldig.

Zaterdag 8 februari 2020

Dag 4 Mindful Run 8.15 uur

Gaaf zo'n creatieve groep tijdens cursusdag 4! Meditatie in een paal was een beetje een uitdaging...maar zo leuk zelf bedacht en ervaren! Blindlopen was een hele mooie ervaring... vertrouwen in jezelf en de ander en loslaten. De tijd vloog! Volgende week alweer de laatste dag van deze reeks...we gaan er wat moois van maken!๐Ÿ˜ƒ


Woensdag 5 februari 2020

Dag 2 Mindful (evening) Run 20.00 uur

Zo fijn om met hoofdlampjes op dezelfde onverlichte paden te kunnen lopen als overdag! Het was weer een hele fijne training gisteren met deze groep, waarbij de ademhaling deze keer centraal stond. Volgende week lopen we weer…leuk vooruitzicht!


Mooi artikel over het belang van bewegen!

Als trailrunner spreekt deze opmerking mij extra aan: "Maar voor wie echt wil lopen en zich wil oefenen, raad ik toch aan een meer ruwe ondergrond te kiezen, lekker veel stenen en ruige paden. Dan maak je het moeilijker voor je hersenen waardoor ze harder moeten werken.”


Zaterdag 1 februari 2020

Dag 3 Mindful Run 8.15 uur

Wat vloog de tijd gisteren tijdens de 3e cursusdag Mindful Run! En hoe leuk was het bosdierenpad tijdens de zintuigoefening "ik zie ik zie wat jij niet ziet"! Ontspannen en met een blij gevoel van de positieve reacties terug naar huis gelopen....Op naar dag 4!


Woensdag 29 januari 2020

Dag 1 Mindful (evening) Run 20.00 uur

Wat een heerlijke avond om buiten te zijn was het! Samen met de 2e Mindful Run groep van dit jaar op pad geweest. Veel zin om volgende week met jullie verder te gaan met les 2!


Kies voor de lunch wandeling!

Twijfel je tussen doorwerken en een lunch wandeling? Kies voor de wandeling! Het verbetert niet alleen je conditie maar ook je productiviteit en je creativiteit. Dit komt jou en je werk dus ook echt ten goede!


Mindful (lunch) Walk workshop op het werk

Interesse om een Mindful (lunch) Walk workshop te laten organiseren binnen jouw organisatie? Dat zullen jouw medewerkers ongetwijfeld erg waarderen! Stuur mij een berichtje via de contact pagina, dan bel ik je om samen de wensen en mogelijkheden door te spreken.


Zaterdag 26 januari 2020

Dag 2 Mindful Run 8.15 uur

Vanmorgen de 2e cursusdag Mindful Run mogen geven! Veel geoefend met ademhalen en wat ging de neus ademhaling al goed! En allemaal gemotiveerd om het steeds vaker toe te passen. Het was een heerlijk frisse, ontspannen en positieve ochtend. Veel zin in dag 3!

 

Ook klaar voor Mindful Run of Mindful Walk? Aanmelden kan op https://www.mindfulrun.nl/midden-delfland/

 


20 januari 2020 was het Blue Monday en wandelden we met team Mindful Beweegt in Den Hoorn. We hebben genoten! Begonnen met loop-stop naam-klap en spring-dans spelletje, beetje ademhalingsoefening tussendoor maar vooral gezellig gelopen en afgesloten met een flinke knoop ๐Ÿ˜€En ook nog een heel mooi bedrag opgehaald voor stichting MIND! De jongeren van de MIND Young studio gaan met de opbrengst van alle MIND Blue Monday lopen extra social media campagnes maken om jongeren voor te lichten over depressie.


Zaterdag 18 januari 2020   

Dag 1 Mindful Run 8.15 uur

Wat een heerlijke ochtend voor een eerste cursusdag Mindful Run! En wat een super fijne groep! Ik heb er erg van genoten en geniet nog na van de positieve reacties. Volgende week mag ik weer...nu al zin in!

 

Ook klaar voor Mindful Run of Mindful Walk? Aanmelden kan op https://www.mindfulrun.nl/midden-delfland/

 


Mindful Walk: meer dan gewoon wandelen: “Loop je hard of loop je vanuit je โค๏ธ?”

๐Ÿƒ‍โ™‚๏ธ๐Ÿƒ‍โ™€๏ธMindful Run cursus 
๐Ÿšถ‍โ™€๏ธ๐Ÿšถ‍โ™‚๏ธMindful Walk cursus 
Eerst eens "proeven" wat het is? Volg eens een clinic, voor zowel wandelaars als hardlopers๐Ÿƒ‍โ™‚๏ธ๐Ÿšถ‍โ™€๏ธ๐Ÿƒ‍โ™€๏ธ๐Ÿšถ‍โ™‚๏ธ

Alle data vind je hier


“Loop je hard of loop je vanuit je hart?” is een essentiële startersvraag. Mindful Walk leert je vanuit je hart te lopen en werkt ervaringsgericht.


Erik Scherder over het belang van BEWEGEN, muziek, empathie en slaap!

Beweeg je met mij mee tijdens een Mindful Run? Geschikt voor hardlopers op ieder niveau.
Liever wandelen? Schrijf je in voor een cursus Mindful Walk.

https://www.mindfulrun.nl/midden-delfland/

 

Komen de data en/of de tijden jou niet uit, of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met mij op.


Interview met Martijn Mensink van Mindful Run Nederland op hardlopen.nl


Mindfulness en wandelen versterken elkaar: 1+1=3 ๐Ÿ™‚


Mindful Run is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen


Filmpje over Mindful Run van Mindful Run Nederland